Nationaldagsevent i Södertälje 2012

Home  /  Blog  /  Current Page
×Details

Det var med stor spänning och glädje vi såg deltagarantalet som loggade “will attend” ju närmare nationaldagen vi kom. Roligt! Vi har ju lagt ned en hel del jobb på att få ihop detta event i den form och idé vi ville. Redan efter nyår började diskussionerna ta fart och efter några träffar hemma i B.O.M-köket så hade vi spikat grundidén. Redan i slutet av mars var vissa av oss ute och placerad ut de första cacherna och det behövdes för att kunna lägga ut denna mängd olika cachetyper i denna formation kräver en hel del vändor och återvändor per serie för att allt ska bli bra. Det har blivit många timmar och kilometer genom månaderna.

Nu till eventdagen. Abbes pizzeria fylldes snabbt till brädden och det stod även klungor utanför. Alla GPS-er samlades in så satt några ur Team Telge och laddade in alla eventcacher. Detta för att på ett smidigt sätt distribuera alla waypoints samtidigt som det blir rättvist att alla får tillbaka sina laddade GPS’er ungefär samtidigt till starten.

Under dagen cachades det för fullt i Mölnboskogarna. Vi i Team Telge hade lite coin och TB administration att slutföra och ta en fika. Sedan åkte vi runt på lite caching tillsammans på de cacher vi inte själva lagt ut. Sedan blev det lite underhålls och check-up turer. Vi hann också med att bl a logga Krångel i Mölnbo. Klockan 15 var vi tillbaka till Abbes och det började droppa in lite cachare som nu börjat bli lite hungriga.

En fantastisk dag blev det och stort tack till alla besökare som ville dela detta med oss. Här följer lite bilder från eventet.

Video: Eventstart och GPS släpp:
http://youtu.be/brhWPYNDdAo

Bilder:

+Gallery
+Meta

Posted: June 8, 2012

Author: teamtelge

Category: Blog, Event, Okategoriserat

+Comments

Leave a Reply